×

Tritel–Fieber neemt Datel Access over

Tritel–Fieber neemt Datel Access over

Zakelijke serviceprovider Tritel – Fieber maakt vandaag de overname bekend van Datel Access B.V. Het in Bussum gevestigde Datel Access levert sinds 1995 internet-, telefonie- en IT diensten aan MKB klanten door het hele land.

Met de overname sluit Datel Access zich aan bij Tritel – Fieber, de snelgroeiende zakelijke provider en hét telecom- en IT alternatief voor het MKB. De diensten van Datel Access passen naadloos binnen het portfolio van Tritel – Fieber en het team van Datel Access zal na overname aanblijven. De combinatie beschikt over een schat aan ervaring en kennis op het gebied van telecom en IT. Voor de Datel Access klanten is de continuïteit van de dienstverlening dan ook verzekerd.

Richard van der Poel, oprichter van Datel Access: “De wereld van telecom en IT heeft constant te maken met technologische veranderingen, en als Datel Access zijn we altijd groot voorstander geweest van het inzetten van vooruitstrevende technologie bij onze klanten. Met de overname door Tritel – Fieber zal Datel Access nog beter in staat deze strategie verder uit te bouwen.”

Marc Visser, algemeen directeur Tritel – Fieber: “We heten het ervaren team van Datel Access van harte welkom binnen Tritel – Fieber. Voor de klanten van Datel Access betekent het samengaan met Tritel – Fieber dat men toegang krijgt tot de kennis en kunde van nog meer deskundige support medewerkers, en tot diverse nieuwe diensten waaronder cloud werkplekken.”

Over Tritel – Fieber

Tritel – Fieber is gespecialiseerd in het bedenken, leveren en beheren van totaaloplossingen op het gebied van telecom en ICT voor de zakelijke markt in heel Nederland. Tritel – Fieber voorziet het MKB van vaste telefonie (Hosted VoIP), zakelijk mobiel, zakelijk internet en clouddiensten. Sinds Februari 2018 zijn Tritel en Fieber gefuseerd, met investeringsfonds Vortex Capital Partners als nieuwe aandeelhouder.

Over Datel Access

Datel Access is sinds 1995 een hoogwaardige leverancier op het gebied van vaste- en mobiele telefonie en datatoepassingen. Datel Access levert en faciliteert vaste telefonie, hosted telefonie, mobiele telefonie, vast/mobiel integratie en breedbandverbindingen. Al meer dan 20 jaar levert Datel Access kwalitatief hoogwaardige producten en diensten binnen de sectoren dienstverlening, industrie, gezondheidszorg, overheid en horeca.