×

ATS Global neemt SAP Security Practice van Nextview over

ATS Global neemt SAP Security Practice van Nextview over

1 Maart 2019

Met veel genoegen kondigen wij de acquisitie van de SAP Security Practice van Nextview aan. Het consultancy experts team kwam op 1 maart 2019 bij ATS en voldeed daarmee aan een strategische doelstelling van ATS Global.

Huub Waterval, CEO van Nextview, zegt over de transactie: “Al vele jaren is Nextview zeer succesvol op het gebied van SAP-beveiliging. Aan het begin van dit jaar hebben we onze meerjarenstrategie opnieuw gedefinieerd en in het kader van deze strategie hebben we verschillende aandachtsgebieden benoemd, waarin we onze activiteiten zullen concentreren. Met betrekking tot de beveiligingspraktijk zijn wij van mening, dat ATS Global de juiste partner is om zowel het team als hun projecten naar een hoger niveau te tillen. Ik ben erg trots op het Security-team en ben ervan overtuigd dat hun talenten aanzienlijk aan het succes van ATS zullen bijdragen.

Paul Bron, CEO van ATS Global, gaf een gedetailleerde presentatie aan het team over de mogelijke voordelen. "Industrie 4.0-implementaties bij grote organisaties en fabrikanten wereldwijd vereisen speciale aandacht voor beveiligingskwesties. Daarom heeft ATS Global een strategisch doel om effectieve beveiliging te bieden voor zowel informatieve- als operationele technologie, waarmee de IT/ OT-kloof wordt overbrugd. De kern van de nieuwe praktijk is SAP idM en GRC, het respectievelijk identity Management en Governance, Risk & Compliance. Met een bestaand klantenbestand en onze eigen klanten, die schreeuwen om hoge kwaliteitsbeveiliging, hebben we de spijker op de kop geslagen met dit getalenteerde team."

Over ATS Global:

ATS Global is The Independent Solution Provider voor Smart Digital Transformation. ATS is een global company met tientallen jaren ervaring in strategie, implementatie en support van IT & OT (Operations Technology) oplossingen en ons bedrijf heeft een passie voor automatisering, kwaliteit en IT.our experience, your success

Over Nextview:

Nextview is een adviesbureau voor ontwerp en technologie met meer dan 75 consultants, waarbij Design Thinking wordt gecombineerd met technologie. Het bedrijf is een gecertificeerde B Corporation en is in 2017 en 2018 verkozen tot ‘Great Place to Work’. Vanuit haar eigen Design Thinking Centers in Amsterdam en Eindhoven bedient Nextview klanten in voornamelijk de financiële diensten, productie-en professionele dienstensector. Klanten zijn o.a. ABN-AMRO, Facilicom, Royal Haskoning DHV, Pentair, LeasePlan en Heijmans.