×

Partners

Hans van den Brande

Hans is oprichter van SpringFinance, waar hij sinds 1999 ondernemingen begeleidt bij fusies, overnames en financieringstrajecten. Voor SpringFinance werkte hij bij Rabo Securities op de afdeling Equity Capital Markets.  Hans heeft in Leiden fiscaal recht gestudeerd en een MBA voltooid aan de Rotterdam School of Management.

Naast SpringFinance is Hans tevens actief voor Noordertoren Participaties, een investeerder in middelgrote ondernemingen. 

Hans van den Brande
hans

Patrick Witte

Patrick Witte werkt sinds 2001 voor SpringFinance en heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van Corporate Finance, Fusies & Overnames en Private Equity in een verscheidenheid van transacties.  Patrick heeft Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit gestudeerd en de postdoctorale opleiding CFM (IMA) aan de VU voltooid. Direct na zijn studie is hij werkzaam geweest voor ABN AMRO Bank bij onder meer Acquisition Finance.  

Naast SpringFinance is hij ook actief voor Noordertoren Participaties, een investeerder in middelgrote ondernemingen, waar hij tevens als interim CFO optreedt. 

Patrick Witte
patrick4