×

Over ons

SpringFinance B.V. richt zich als onafhankelijk corporate finance huis met name op waardecreatie strategieën (waaronder financieringstransacties, strategische aan- en verkoop en advisering) voor ondernemingen die actief zijn op het gebied van ICT, Business Services en Engineering.

Centraal hierbij staat het optimaliseren van aandeelhouderswaarde. Doelstelling van SpringFinance is om een lange termijnrelatie aan te gaan en in 'totaaltrajecten' te adviseren. Deze trajecten, gericht op het realiseren van financieel strategische doelstellingen worden in verscheidene fasen uitgevoerd.

Afgelopen jaren is SpringFinance betrokken geweest bij verscheidene financieel strategische adviestrajecten van beurs- en niet-beursgenoteerde ondernemingen. Bij een aantal van deze adviestrajecten zijn een aantal materiële transacties verricht, waarbij SpringFinance als 'exclusive financial advisor' optrad aan de kant van haar opdrachtgevers.

SpringFinance onderscheidt zich door onafhankelijkheid¸ gedegen sectorkennis en gespecialiseerde kennis van de kapitaalmarkt. Het team is zorgvuldig samengesteld om een geintegreerd adviestraject aan te kunnen bieden aan haar opdrachtgevers.