×

ALSO neemt Nederlandse distributeur Five 4 U over

ALSO Holding AG heeft de Nederlandse distributeur Five 4 U B.V. overgenomen. De afronding van de transactie, die naar alle waarschijnlijkheid de komende maanden zal plaatsvinden, blijft onderhevig aan de gebruikelijke goedkeuringen en regelgevingen. “Ik kijk ernaar uit om met het team van Five 4 U samen te werken, omdat zij over bewezen grafische deskundigheid beschikken, die van belang is voor de gehele ALSO Group. De overname brengt ook nieuwe klantgroepen met zich mee, en geeft ons de mogelijkheid om nieuwe producten aan te bieden aan onze huidige klanten. Onze zaken in België hebben ook baat bij deze transactie”, aldus Gustavo Möller-Hergt (foto), CEO van ALSO Holding AG.

“Five 4 U heeft een uitzonderlijke groei doorgemaakt in de Benelux de afgelopen 25 jaar, dankzij de zaken met Apple producten en op grafisch gebied. De transactie met ALSO waarborgt een versnelling van deze groei, gezien onze gemeenschappelijke visie, ervaring en marktoriëntatie”, aldus Rien Slagter, CEO van Five 4 U.

Five 4 U is een van de marktleiders op het gebied van gespecialiseerde distributie van hardware en software in de Benelux. Het bedrijf is een officiële distributeur van Apple producten en andere hardware providers, zoals HP en Epson. Ook biedt Five 4 U haar klanten software en IT-services. Een groot gedeelte van de activiteiten bestaat uit het bedrijven van logistiek en service merchandising. Het bedrijf heeft meer dan 50 merken in haar portfolio en heeft een internationale klantenkring van resellers, die ook kunnen profiteren van ALSO’s diverse productaanbod en services.